LOGO TARAHUMARA TRAIL·BTT

Voluntariat

Una part fonamental del Tarahumara Trail·BTT són les persones que ens ajuden de manera desinteressada en totes les tasques necessàries per a portar endavant la carrera.

Tant el cap de setmana de les proves com els dies abans, veïns i veïnes del poble de Fontanars i dels voltants, s’uneixen a l’equip per tal de contribuir a la formació d’una xarxa de voluntariat cada any més extensa. Més d’un centenar de persones col·laboren en la senyalització dels camins, la neteja de la serra, els avituallament, la confecció de menjar… I un llarg etcètera de tasques diverses que contribueixen a que l’esdeveniment siga cada vegada més gran.Formen un equip increïble d’amics i amigues de la muntanya que any rere any fan que tot vaja sobre rodes.

AVITUALLAMENTS CURSA

Els avituallaments no només són punts estratègics de reabastiment, sinó també un oasi de suport i ànim per a tots els participants. La seua tasca incansable, els seus somriures encoratjadors i la seua disposició desinteressada marquen la diferència en cada pas del Tarahumara Trail·BTT.

La seua habilitat per col·laborar i ajudar en tot el possible es fonamental perquè puguem superar cada repte. Des de la preparació prèvia de tot el material necessari, fins als ànims que doneu als participants del Tarahumara Trail·BTT.
Cada got d’aigua, cada paraula d’alè, cada gest amable és un recordatori de la grandesa que arriba quan ens unim com a poble.

AVITUALLAMENT FINAL

Creuar la línia de meta no només marca el final de la carrera, sinó també el començament de la celebració de l’èxit i el repte superat.
Per aquest motiu, es prepara a la plaça un avituallament final que no podria dur-se a terme sense l’ajuda i la col·laboració de tot el voluntariat; amb el seu suport constant converteix aquest moment en una experiència inoblidable.

El voluntariat destina hores de temps i planificació a elaborar nombroses delícies casolanes aconseguint fer d’aquest moment una experiència gastronómica inoblidable.

Aixequem les nostres copes per brindar amb totes les persones que fan possible el repartiment de begudes en aquest avituallament final tant esperat pels participants. Des dels mestres tiradors de cervesa fins aquells que ofereixent begudes isotòniques amb la seua dedicació insuperable. Sense oblidar els grans talladors de pernil que ens perteten acompanyaar els vins locals que també es serveixen.

SENYALITZACIO I AJUDES AUXILIARS

Igualment d’importants son totes les persones que col·laboren en la senyalització, el tancament de carreteres i la indicació de punts crítics durant la carrera; amb la seua contribució invaluable garanteixen la seguretat dels nostres corredors i corredores.

En últim lloc, agraïr a la resta del voluntariat que fan possible l’esdeveniment; moltes tasques que passen desapercebudes però que son vitals per al correcte desenvolupament del Tarahumara Trail·BTT: logística, muntatge d’escenari i decoració, neteja de la serra, suport administratiu…

A totes elles i a tots ells, gràcies!

FORMULARI VOLUNTARIAT